compleet
assortiment

Naast wedstrijdkleding beschikt Quick Teamwear ook over een breed assortiment trainingskleding, accessoires en trainingsbenodigdheden.

Zo kunt u uw kledingpakket naar eigen wens samenstellen, maar ook meteen ballen, afbakenbollen en grensrechtervlaggen bestellen. Dit complete assortiment is te verkrijgen in onze webshop, zodat u alles op één plek kunt regelen.

Trainings- en presentatiekleding

Maak uw cluboutfit compleet met bijpassende trainings-of presentatiekleding van Quick Teamwear.

Van hippe polo tot dikke winterjas, het is er. Hierbij maken we onderscheid tussen Teamwear en Sportswear artikelen. Het verschil is dat de Teamwear verkrijgbaar is in clubkleuren en in de Sportswear lijn voegen we meer modieuze kleuren of modellen toe, om ook flexibel te zijn in de trends van het moment.

Accessoires

Wat is een voetbalvereniging zonder een voetbal?

Quick Teamwear beschikt over ballen voor alle leeftijdsgroepen, die voldoen aan de regels van de KNVB. Ook Derbystar ballen zijn te vinden in de webshop. Daarnaast bieden we ook een breed scala aan sporttassen, hesjes, watertassen, handschoenen en beanies.

Trainingsbenodigdheden

Om ervoor te zorgen dat u alle voetbalbenodigdheden op één plek kunt kopen, bieden we ook trainingsartikelen aan in de webshop.

Denk hierbij aan praktische zaken als afbakenbollen om de kaders uit te zetten bij de training, bidons, coachborden, setjes gele en rode kaarten, grensrechter-en cornervlaggen en ballenbompen. Handig!

Sportieve bedrijfskleding

Ook bij bedrijven wordt topsport geleverd. Om die reden hebben wij een sportief bedrijfskleding assortiment samengesteld dat ultieme bewegingsvrijheid combineert met stijl. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor meer info.

Interesse?

Ziet u ook de voordelen van een totaalassortiment voor uw club? We richten voor alle clubs met liefde een eigen webshopomgeving in waarin u álles kunt bestellen. Op 1 plek dus. Wilt u weten of ons assortiment ook verkrijgbaar is in uw clubkleuren? Neem dan contact met ons op.

Quick in het wild spotten? ​

Wij hebben ze alvast gespot en er een mooi archief van gemaakt. Zoek uw club óf bekijk hier hoe de kleding er op het veld uit ziet!