Quick teamwear. Kleding voor jouw team, gepersonaliseerd voor jouw club.

Collectie accessoires

Bekijk hier een greep uit onze Quick accessoires collectie. 

Je kan bij Quick teamwear terecht voor alle benodigde accessoires voor jouw team. Van hesjes en ballen tot aan tassen voor de teamkleding of schoenen. 

Rugtas Nr. 10

Deze rugtas heeft drie vakken met ritssluiting. Het ruime voorvak is geschikt voor het opbergen van schoenen wat deze tas voor zowel sport als vrije tijd zeer geschikt maakt. De tas beschikt over verstelbare schouderbanden met zachte padding en een stretch zak waar ruimte is voor een bidon. Door zijn formaat is deze tas ook geschikt voor de jongste leden.

Rugtas Nr. 08

Deze casual rugtas beschikt over meerdere vakken met ritssluiting en een bidonhouder. Door zijn formaat is deze ook geschikt voor de jongste leden.

rugtas nr. 01

Deze rugtas is ideaal voor de jongste leden binnen de vereniging. De tas heeft een speciaal ondervak voor schoenen en gedragen kleding. Hij is beschikbaar in meerdere kleurencombinaties voor de optimale clubuitstraling.

Sporttas Nr. 02

Deze sporttas heeft een speciaal ondervak voor schoenen en gedragen kleding. De tas is voorzien van een verstelbare schouderriem en twee handvatten die aan elkaar bevestigd kunnen worden.

Sporttas Nr. 09

Deze casual sporttas heeft een speciaal zijvak voor schoenen en gedragen kleding. De tas is voorzien van een verstelbare schouderriem en twee handvatten die aan elkaar bevestigd kunnen worden, waardoor de tas gemakkelijk gedragen kan worden.

Teamtas groot nr. 04

Deze ruime teamtas houdt alle wedstrijdkleding van jouw team netjes bijeen. De tas is voorzien van een verstelbare schouderriem en twee handvatten die aan elkaar bevestigd kunnen worden, waardoor de tas gemakkelijk gedragen kan worden.

Teamtas Trolley nr. 05

Deze ruime teamtas is voorzien van wieltjes en een trekbeugel waardoor de tas gemakkelijk te vervoeren is. Verder heeft de trolley twee handvatten die aan elkaar bevestigd kunnen worden zodat hij ook eenvoudig gedragen kan worden.

Waterzak Nr. 06

Deze waterzak is ideaal voor de eerste behandeling van lichte blessures. Hij is voorzien van 2 bidonhouders en een vak met klepsluiting aan de voorzijde.

Ballenzak Nr. 07

Deze ruime ballenzak geeft ruimte voor 10 ballen om mee te nemen naar de training of wedstrijd. De tas is gemakkelijk te vervoeren door de draagriem.

Schoenentas Nr. 10

Deze lichtgewicht rugzak is makkelijk mee te nemen. Hij heeft één vak, met een trekkoord sluiting. Hij is speciaal gemaakt om sportschoenen in te vervoeren.

BAL TRAINING CLUB PRO

Quick wedstrijd- en trainingsbal maat 5. Geadviseerd voor JO16 t/m JO19 en MO17 t/m MO19. De bal is van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor alle weersomstandigheden.

BAL 300 +

Quick wedstrijd- en trainingsbal maat 5. Geadviseerd voor JO11, MO11 en JO12. De bal is van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor alle weersomstandigheden.

BAL 350 +

Quick wedstrijd- en trainingsbal maat 5. Geadviseerd voor JO13 t/m JO15 en MO13 t/m MO15. De bal is van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor alle weersomstandigheden.

BAL 295+

Quick wedstrijd- en trainingsbal maat 4. Geadviseerd voor JO8 t/m JO10. De bal is van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor alle weersomstandigheden.

QT8106 BAL 290+

Quick wedstrijd- en trainingsbal maat 3. Geadviseerd voor JO6 en JO7. De bal is van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor alle weersomstandigheden.

Hesje Diks

Comfortabel trainingshesje met gesloten zijkanten. Enkelzijdig draagbaar.

HESJE ARIAS

Comfortabel en praktisch trainingshesje met gesloten zijkanten. Dubbelzijdig draagbaar, combineert twee kleuren in één hesje.

Kousen Pitch

Deze trainingskousen hebben de perfecte pasvorm en zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Kies jouw clubkleur en ga volledig in stijl het veld op.

Wil je alle Quick teamwear producten bekijken? Download de catalogus hier!

Speelt jouw club al in Quick en wil je gebruik maken van de B2B webshop? Stuur een mailtje naar verkoop@kogros-sport.nl en vraag via deze weg jouw persoonlijke inloggegevens aan.