Quick teamwear. Kleding voor jouw team, gepersonaliseerd voor jouw club.

Over ons

Oer-Hollands, vrijgevochten en onafhankelijk

Zoals echte muziekliefhebbers praten over de unieke kwaliteit van de LP, zo praten echte voetballiefhebbers over de unieke uitstraling van het katoenen shirt zonder reclame en de zwarte schoen met witte strepen. Ze praten over die shirts waar je niet bij een beetje zweten gelijk uitslag van krijgt. En het liefst gewoon alleen in de clubkleuren. (Heerschop, 2015)

En dat is Quick nog steeds. Design op maat, kwaliteit, service en voor iedereen toegankelijk. Als een oer-Hollands, vrijgevochten en onafhankelijk merk gaat Quick verder de strijd aan. Verstand op nul en blik op oneindig met oog op de toekomst. 

Vooruitstrevend en authentiek

Trots zijn wij op de vele clubs die het vertrouwen hebben gesteld in Quick als teamwear merk. Naast SBV Excelsior en SC Cambuur ook vele amateur clubs. Een club verdient persoonlijke aandacht en betrokkenheid, dit koesteren wij! Met ons unieke verhaal: een A-merk met een gepersonaliseerde clubuitstraling, zijn wij ervan overtuigd, dat wij samen met de club een lange termijn visie samenwerking kunnen aangaan. 

Geschiedenis

Vergeet alles wat in voetbal is veranderd 

Jongetjes waren we en natuurlijk, onze eerste voetbalschoenen waren van Quick. Het zou ons niet verbazen als dat voor heel veel Nederlandse mannen geldt. Quick is zo oud als de weg naar Kralingen. Herman Jansen maakte in 1905 het eerste paar voetbalschoenen. 

Quick teamwear. Kleding voor jouw team, gepersonaliseerd voor jouw club.

Niet alleen de naamloze liepen op Quick. Niet toevallig deden ‘De Grote Drie’ van de 20ste  eeuw- Abe, Faas & Johan – het op onze schoenen. De opmars van het Nederlandse voetbal loopt parallel aan de historie van Quick: van stopperspilsysteem, via 4-2-4 naar het totaalvoetbal dat internationale successen opleverde. Daarna een tijdje helemaal weg, om vervolgens weer, typisch Nederlands, te herrijzen met aanvallen over de flanken, drie verdedigers en de keeper als laatste man! In Italië zeggen ze dan dat Oranje ‘sempre avanti’ (altijd vooruit) gaat en in de rest van Europa spreken ze tijdens EK’s en WK’s vaak lovend over de kleurrijkste ploeg van het toernooi. (Quick Sports International B.V., 2005)