Quick ClubDag
verplaatst
naar april 2021

Op 19 april jl. zou de allereerste editie van de Quick Club Dag plaats vinden in het Excelsior stadion.
 
Tijdens een dagvullend programma zouden honderden jeugdleden van Quick clubs meedoen aan het JO9 toernooi of een voetbalclinic gegeven door de spelers van Excelsior. Door het Corona virus moesten we dit evenement helaas cancelen en we hebben met Excelsior gezocht naar een nieuwe datum. We richtten ons daarbij op eind september, maar omdat Corona nu toch nog niet helemaal onder controle lijkt, gaan we op save en gaan we voor het voorjaarszonnetje in 2021.

De Quick Clubdag!

In het Excelsior stadion (datum wordt nog bekend gemaakt).

Speciaal voor alle Quick clubs organiseren we een super leuke voetbaldag in het stadion van Excelsior! In de ochtend vindt de Quick Clinic plaats,
welke wordt gegeven door de staf en spelers van Excelsior. Uw vereniging mag maar liefst vier leden uit kiezen om hier gratis aan deel te nemen! In de middag strijden de JO9 van een aantal Quick Clubs tegen elkaar in het stadion van Excelsior!

Spelen op het hoofdveld, of een speler tegen het lijf lopen… het kan allemaal tijdens de Quick Clubdag.

Lees verder voor meer informatie! ↓

(L-R) sbv Excelsior goalkeeper Alessandro Damen, Sander Fischer of sbv Excelsior

Quick Clinic gegeven door de Excelsior spelers

Hoe werkt het?
We hebben vier leeftijdscategorieën gemaakt voor kinderen van 8 t/m 19 jaar. Uw vereniging mag vier kinderen aandragen, waarvan er maximaal twee in dezelfde leeftijdscategorie zitten. Meedoen is gratis en exclusief voor verenigingen die in Quick Teamwear voetballen. Er zijn maar liefst 150 plaatsen beschikbaar. Op deze pagina wordt later een inschrijfknop toegevoegd.

Leeftijdscategorie 1: O8 – O9 – O10
Leeftijdscategorie 2: O11- O12 – O13
Leeftijdscategorie 3: O14 – O15 -O16
Leeftijdscategorie 4: O17 -O18 – O19

Datum en tijd?
Datum: wordt later bekend gemaakt
Locatie: Van Donge en De Roo stadion
Honingerdijk 110 – Rotterdam

Tijdstip: 09:00 inloop 
09:30 aanvang clinic
11:30 einde

Quick middagtoernooi in het stadion van Excelsior

Er zijn twee poules waar de teams aan kunnen meedoen: hoofdklasse/1e klasse niveau en 2e/3e klasse, zo voetballen de kids tegen teams van hun eigen niveau. Per niveau is er plaats voor 8 teams die in hun Quick tenue tegen elkaar strijden om de hoofdprijs! De teams spelen 6 tegen 6, op een kwart veld van Excelsior. 

12:00 – 12:30 Inloop
12:50 – 13:00 Openingswoord
13:00 – 16:00 Toernooi
16:00 Prijsuitreiking (aansluitend op de laatste wedstrijd)

Meet & Greet en meer...

Tijdens deze dag is er op en rond het stadion van Excelsior van alles te doen voor kinderen. Zo kunnen zij zich vermaken bij de Excelsior Experience of op het Fanplein. En…. omdat de Excelsior spelers de clinic geven, kunnen er zelfs foto’s worden gescoord met je favoriet! Voor de inwendige mens zal de food court open zijn en kan er  merchandising worden gekocht. Ouders, broertjes/zusjes en andere supporters zijn daarom ook van harte welkom.

Op deze pagina wordt later een inschrijfknop toegevoegd.