QUICK CLUBDAG UITGESTELD

In verband met de heersende situatie rond het Coronavirus / COVID-19 moeten we de Quick Clubdag op 19 april in het Excelsior stadion helaas uitstellen.

In een persconferentie maakte de Nederlandse overheid bekend dat alle evenementen in ieder geval tot 1 juni afgelast zijn, waardoor we samen met Excelsior op zoek gaan naar een nieuwe datum.
 
Zodra we deze weten, wordt deze hier bekend gemaakt. Alle teams en deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven, krijgen als eerste de mogelijkheid om zich voor de nieuwe datum in te schrijven. Eén ding is zeker, van uitstel komt geen afstel. We zullen er later met elkaar alsnog een geweldig leuke dag van maken!
 
We wensen u en uw vereniging veel sterkte en gezondheid toe in deze lastige tijd.

DE QUICK CLUBDAG!

In het Excelsior stadion (datum wordt nog bekend gemaakt).

Speciaal voor alle Quick clubs organiseren we een super leuke voetbaldag in het stadion van Excelsior! In de ochtend vindt de Quick Clinic plaats,
welke wordt gegeven door de staf en spelers van Excelsior. Uw vereniging mag maar liefst vier leden uit kiezen om hier gratis aan deel te nemen! In de middag strijden de JO9 van een aantal Quick Clubs tegen elkaar in het stadion van Excelsior!

Spelen op het hoofdveld, of een speler tegen het lijf lopen… het kan allemaal tijdens de Quick Clubdag.

Lees verder voor meer informatie! ↓

(L-R) sbv Excelsior goalkeeper Alessandro Damen, Sander Fischer of sbv Excelsior

QUICK CLINIC GEGEVEN DOOR DE EXCELSIOR SPELERS

Hoe werkt het?
We hebben vier leeftijdscategorieën gemaakt voor kinderen van 8 t/m 19 jaar. Uw vereniging mag vier kinderen aandragen, waarvan er maximaal twee in dezelfde leeftijdscategorie zitten. Meedoen is gratis en exclusief voor verenigingen die in Quick Teamwear voetballen. Er zijn maar liefst 150 plaatsen beschikbaar. Op deze pagina wordt later een inschrijfknop toegevoegd.

Leeftijdscategorie 1: O8 – O9 – O10
Leeftijdscategorie 2: O11- O12 – O13
Leeftijdscategorie 3: O14 – O15 -O16
Leeftijdscategorie 4: O17 -O18 – O19

Datum en tijd?
Datum: wordt later bekend gemaakt
Locatie: Van Donge en De Roo stadion
Honingerdijk 110 – Rotterdam

Tijdstip: 09:00 inloop 
09:30 aanvang clinic
11:30 einde

QUICK MIDDAGTOERNOOI IN HET STADION VAN EXCELSIOR

Er zijn twee poules waar de teams aan kunnen meedoen: hoofdklasse/1e klasse niveau en 2e/3e klasse, zo voetballen de kids tegen teams van hun eigen niveau. Per niveau is er plaats voor 8 teams die in hun Quick tenue tegen elkaar strijden om de hoofdprijs! De teams spelen 6 tegen 6, op een kwart veld van Excelsior. 

12:00 – 12:30 Inloop
12:50 – 13:00 Openingswoord
13:00 – 16:00 Toernooi
16:00 Prijsuitreiking (aansluitend op de laatste wedstrijd)

MEET & GREET EN MEER...

Tijdens deze dag is er op en rond het stadion van Excelsior van alles te doen voor kinderen. Zo kunnen zij zich vermaken bij de Excelsior Experience of op het Fanplein. En…. omdat de Excelsior spelers de clinic geven, kunnen er zelfs foto’s worden gescoord met je favoriet! Voor de inwendige mens zal de food court open zijn en kan er  merchandising worden gekocht. Ouders, broertjes/zusjes en andere supporters zijn daarom ook van harte welkom.

Op deze pagina wordt later een inschrijfknop toegevoegd.