De teamwear-partner
van de toekomst!

Even voorstellen

Wij zijn Quick Teamwear. Quick, bij velen bekend om de iconische zwarte voetbalschoen met witte strepen, is sinds 1905 een vertrouwd gezicht op de Nederlandse velden. Inmiddels zijn we trotse kledingleverancier van veel prachtige clubs. 

Het is onze missie om het clubs zo makkelijk mogelijk te maken om de kleding voor hun vereniging te regelen. Dit doen we door altijd persoonlijk en direct bereikbaar te zijn, een van A tot Z compleet assortiment te bieden en dit alles bestelbaar te maken via een handige online bestelportal. Ziet u op tegen een overstap van kledingmerk? Ook hierbij begeleiden we u d.m.v. persoonlijk advies, hulp en een rondleiding door ons bedrijf in Numansdorp om u vertrouwd te maken met ons.

Een greep uit de clubs die al Quick Teamwear dragen

Quick Clubdag 2022

Zondag 03 april 2022, Excelsior Stadion

Speciaal voor alle Quick-clubs organiseerden we een superleuke voetbaldag in het Excelsior stadion te Rotterdam! Een dag waar de kleine voetballiefhebbers op het grote hoofdveld mochten spelen en ook nog eens begeleiding kregen van de professionele spelers van het Excelsior team.

In de ochtend vond de Quick Clinic plaats, welke werd gegeven door de staf en spelers van Excelsior zélf! Verenigingen mochten gratis deel te nemen en in de middag streden de JO9 van de Quick Clubs tegen elkaar met een bloedstollende wedstrijd in het stadion.

DSC_0081_2

Voor iedere club een passende oplossing

Sublimatie

Voor het optimaal promoten van uw club, is het mogelijk het tenue geheel te laten designen. Door sublimeren wordt de inkt meteen opgenomen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Cut and Stitch

Een cut and stitch shirt kan door u worden samengesteld door te kiezen uit 4 kragen en 7 kleuren, welke u in alle samenstellingen kunt combineren.

Effen Tenues

Deze shirts liggen standaard op voorraad en zijn de voordeligste variant wedstrijdshirts. Tevens zijn ze multifunctioneel, want ze kunnen ook worden gebruikt als keepersshirt.

Video afspelen

We komen graag met u in contact

We zouden u graag meer vertellen over onze mogelijkheden en horen graag hoe we uw vereniging kunnen helpen op het gebied van sportkleding. Klik op onderstaande link en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Wilt u nu alvast meer weten? In deze video kunt u zien welke weg een Quick Teamwear tenue aflegt voordat de spelers het kunnen dragen op het voetbalveld.