wedstrijd-
kleding

Quick Teamwear is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en bedrukken van professionele teamkleding in de clubkleuren van (sport)verenigingen, groepen, bedrijven en scholen. We verdelen ons totaalaanbod in wedstrijdkleding en assortiment.

Voor de wedstrijdkleding zijn er drie smaken: sublimeren, cut and stitch en effen tenues.

Sublimatie

Door middel van sublimatie kan een tenue geheel in eigen stijl ontworpen worden.

Door te sublimeren wordt de inkt direct opgenomen in het textiel, waardoor alle PMS kleuren zijn te combineren met ieder gewenst patroon. Zo kunnen clubbadges, sponsorlogo’s, nummers en/of namen direct in het shirt gesublimeerd worden. Het aanbod van clubbadges biedt sublimatie, geborduurd of een siliconen badge. Vanwege de ontelbare mogelijkheden en de blijvend hoge kwaliteit, kiezen verenigingen veelal voor het gemak en de uitstraling van sublimatieshirts.

Cut and Stitch

Een cut and stitch shirt is zelf samen te stellen met keuze uit 7 kleuren en 4 verschillende kragen.

Van elk onderdeel is de kleur apart te bepalen, waarna ze geverfd worden. Vervolgens worden de geverfde onderdelen met zichtbare of onzichtbare stiksels aan elkaar gezet. Een ander verschil ten opzichte van sublimatie is dat het opdrukken van sponsorlogo’s en nummers pas achteraf gedaan wordt. Het aanbod van clubbadges biedt sublimatie, geborduurd of een siliconen badge.

Effen tenues

Onze wedstrijdcollectie wordt aangevuld met een effen shirt in 6 verschillende kleuren, de Burnet.

Dit effen shirt met V-hals kan voorzien worden van sponsorlogo en clubbadge, een uitstekende optie als wedstrijdshirt. De Burnet is snel leverbaar. Daarnaast is deze ook te gebruiken als keepersshirt en kan hij gecombineerd worden met één van onze standaard shorts.

Welk tenue past het beste bij u?

Dress like a legend? Dat kan, want we hebben voor elk budget een passend tenue. Bent u benieuwd wat voor u zouden kunnen ontwerpen? Neem contact met ons op.

Liever eerst nog wat inspiratie op doen? Bekijk loslopende helden in hun Quick Teamwear outfits in onze fotogalerij Quick in het wild”.